Die muur moet een andere kleur!

01-02-2018 om 13:48 uur

Twijfelkont eerste klas! De muur moet een andere kleur.... 

Bij Milan had ik de leukste accessoires staan, zowel in de kast als op de tafel. Maar dat

kon ook gewoon. Hij keek er naar, zat er een keer aan en daarna was het goed zo.  Eikeltjes, paaseitjes alles kon ik laten staan. Zo fijn! De bruine muren, bruine meubels en de bruine bank waren toen helemaal niet zichtbaar, het was warm en gezellig. 

Nu met een mannetje, genaamd Emile, is dat even heel anders. Niets is veilig, niets kan blijven staan, niets maar dan ook niets. En echt.... hij krijgt dezelfde opvoeding. Heel ander karakter zullen we het maar noemen. De tafel is leeg, de kast is leeg, we hebben bruine muren, we hebben bruine meubels en hebben ook nog eens een bruine bank.

JAKKES! Wat een saaie, kleurloze boel. Ik wil kleur, ik wil warmte en vooral gezelligheid! 
Nou daar gaan we hoor! Roze? Uhmm kan dat met 3 mannen in huis? Oke... het kan maar
 welke kleur dan? Blauw is ook zo mooi of de nieuwe kleuren groen.. Ja hoor vrouwtje twijfelkont vind ALLES mooi en kan dus geen besluiten meer maken sinds de zwangerschap. Er is vast iets meegekomen met de bevalling, beste smoes. 

Maarrrr.... ik ben er uit. Na lang wikken en wegen. Het wordt groen..... De nieuwe kleurgroen van Flexa. Ik weet het zeker. Zoooo mooi. Alle kleuren kunnen er mee gecombineerd worden als Emile groter is. Oranje in de herfst, roze in het voorjaar en de zomer en ook in de winter kan ik alle kanten er mee op. 

Warmte! Groen! Ja ik weet het zeker. Helemaal na het zien van deze foto van OokinhetPaars. Zo mooi!! Zelfs 

met zowel roze áls oranje accessoires gecombineerd. Nooit bij stil gestaan om die kleuren samen te combineren. Oranje is hier standaard in de maanden september en oktober, roze komt er meestal in het voorjaar weer in t/m september. 

Yesss yesss yesss!! Ik ben om, ik wil het liefst gelijk naar de Formido rennen en de verfpotten halen. Ik schreeuw naar Ferdinand, via whatsapp, ik ben er uit!!! Ferdinand vindt altijd alles best. Zo blij mee. Tot ik het berichtje krijg, wil je dan alle muren in die kleur groen? Wordt het dan niet heel donker? Want op kussens na kan je nu ook echt niet opeens al die leuke accessoires kwijt die je in gedachte hebt. 

Chipssss, daar heeft hij een punt. Dan komen we weer in een saai huis te zitten. En nee ik ga echt niet wachten tot Emile groter is. Ik wil nu gewoon wat anders. We dubben nog even verder. Gaan we voor een kleur groen, pakken we 2 kleuren groen of gaan we voor deels witte muren en deels groene muren? 

Zodra we er uit zijn, laat ik het je weten. Maar een ding weet ik wel, het wordt groen!! 

De webshop OokinhetPaars is een prachtige webshop vol mooie, duurzame producten voor in de woonkamer en slaapkamer. Van prachtige dekbedovertrekken tot "ouderwetse" dekens, de mooiste kussens en plaids voor op de bank. Ga je vaak naar de sauna of het strand in de zomermaanden mag ook de fijne hamandoeken zeker niet ontbreken. Je kijk je ogen uit! Niet alleen op de website van Claudia, maar ook op haar Facebook en Instagram
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact