Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Moederdag!

Moederdag...

We vieren dat zij ervoor koos je in alle liefde te dragen en je op te voeden. Zij cijferde zich weg en maakte mooie herinneringen met je. Ziet je groot worden, fouten maken en blijft ondanks de moeilijke momenten toch onvoorwaardelijk van je houden. Dan verdient ze het wel om in het zonnetje gezet te worden, toch?

Maar ja, hoe zet je haar dan in het zonnetje? Hoe laat je je moeder weten dat je haar waardeert voor alles wat ze voor je heeft gedaan?

Hieronder vindt je maar liefst 15 tips om te doen met of te geven aan je moeder voor Moederdag! En super handig, alle cadeautjes vindt je gewoon hier op de site. Makkelijk hé  wink

 

1. Een cadeaubon.

Stuur een leuke cadeaubon waarbij je je moeder uitnodigd om samen iets leuks te gaan doen, zoals uit eten of een high tea/high wine, een filmavondje of gebruik de kaart waarbij je zelf de activiteit kunt bedenken en opschrijven. Ook handig wanneer je zelf kinderen hebt en met hen Moederdag viert. Zo laat je je eigen moeder weten dat je aan haar denkt en later met haar afspreekt.

Bekijk - Cadeaubonnen

2. Een dagje spa.

Neem je moeder mee naar een Wellness en geniet samen van een ontspannen dag. Boek er eventueel een massage of andere behandeling bij, zodat je wat afwisseling hebt tussen de baden en sauna's.

3. Bloembollen.

Geef in plaats van een bosje bloemen, deze leuke giftbox met bloembollen. Er zitten 9 vrolijk gekleurde bloembollen in het doosje. En omdat ze elk jaar weer opkomen, geef je niet alleen iets moois, maar ook een blijvende herinnering!

Bekijk - Giftbox bloembollen

4. Ga de natuur in.

Spreek met je moeder af en ga eens heerlijk wandelen in een natuurgebied waar jullie allebei nog niet zijn geweest. Neem een zelfgemaakte lunch mee en geniet samen van het weer, de omgeving, de lunch, maar vooral elkaar. Even echt samen zijn.

5. Badzout.

Is een dag spa wat boven het budget, dan kun je de spa ook in huis halen. Geef deze heerlijke ruikende badzout die ook te gebruiken is in een voetenbadje, mocht je moeder geen bad hebben. Heb je zelf wel een bad en is je moeder er dol op? Nodig haar dan gezellig bij je thuis uit, zet wat kaarsjes in de badkamer, laat het bad vast vol lopen en maak het af met dit heerlijke badzout. En als ze er dan toch is, kan ze gelijk gezellig mee eten en laten jullie dan net datgene eten waar je je moeder 's nachts voor wakker mag maken.

Bekijk - (Voeten) Badzout

7. Bodyscrub.

Hebben jullie allebei geen bad, dan heeft badzout niet zoveel zin. Maar een heerlijke bodyscrub waar ook nog eens een lieve tekst op staat kan dan een leuk cadeau zijn! 

Bekijk - Bodyscrub Liefs

Bekijk - Bodyscrub Jij bent leuk

Bekijk - Bodyscrub Vandaag is het jouw feestje

6. Stel een leuk pakketje samen.

Verras je moeder met een mooi pakketje met de door jouw zelf uitgezochte producten. Denk aan een kaars met hartjes of een lieve tekst er op, een heerlijke thee, chocoladebikkels, een autogeurhanger en zoveel er nog veel meer leuke cadeautjes om een leuk pakket samen te stellen. 

(Het gaat dan om een pakketje die je zelf meeneemt als je op bezoek gaat, er worden helaas geen pakketjes meer gemaakt om deze op zondag te laten bezorgen. Bestel dit dus zo snel mogelijk, zodat je het op tijd in huis hebt).

Bekijk - Stel zelf je Moederdag pakket samen

7. Cultuur snuiven.

Houd je moeder van geschiedenis of kunst? Bezoek dan een museum of expositie. Er zijn genoeg leuke en interessante musea en exposities waar jullie samen naartoe kunnen gaan.

8. Stuur een grote kaart.

In plaats van een klein kaartje (wat natuurlijk ook al leuk is) kun je ook eens uitpakken en een kaart sturen van A4 formaat. Nu je genoeg ruimte hebt om iets op te schrijven kun je je moeder laten weten welke mooie herinneringen je hebt uit je jeugd, waarom je haar zo waardeert, wat je altijd zo fijn hebt gevonden thuis of aan haar. Ik weet zeker dat het een succes zal zijn (ik spreek uit eigen ervaring wink). 

Bekijk - Kaart bloemen

Bekijk - Kaart boeket

Bekijk - Kaart retro bloem

9. Thee.

Is je moeder echt een theeleut? Maak een leuk pakketje met thee, chocoladebikkels en een potje honing. Of gewoon verschillende soorten losse thee. Kan ze nog maanden nagenieten van je leuke cadeaupakket!

(Het gaat dan om een pakketje die je zelf meeneemt als je op bezoek gaat, er worden helaas geen pakketjes meer gemaakt om deze op zondag te laten bezorgen. Bestel dit dus zo snel mogelijk, zodat je het op tijd in huis hebt). 

Bekijk - Thee, honing & chocolade

10. Autogeurhanger.

Geef een heerlijk ruikende autogeurhanger. Een leuk, klein cadeautje van onder de 5 euro en ze heeft er weken plezier van. Is je moeder veel op de weg te vinden, dan is dit een super lief cadeautje.

Bekijk - autogeurhanger moeder

Bekijk - Autogeurhanger hoeveel ik van je hou

11. Doe iets creatiefs.

Is je moeder creatief? Volg dan een samen een workshop of cursus. Is je moeder niet goed te been? Er zijn ook genoeg doe-het-zelf pakketten te bestellen, zodat je gewoon gezellig thuis een workshop kunt doen. Mogelijkheden genoeg. Kaarsen maken, krans maken van droogbloemen tot een kookcursus volgen.

12. Geef een kaars.

Hoeft het van je moeder allemaal niet zo uitbundig? Dan zijn grote gebaren een beetje overbodig. Maar een kleinigheidje is altijd leuk. Zo hebben we verschillende kaarsen waar iets liefs op staat. Bestel bijvoorbeeld twee verschillende tekstkaarsen en je hebt een super schattig pakketje. Heeft ze geen houder om de kaarsen in te zetten? Doe je er die toch gezellig bij?

Bekijk - Kaars hartjes

Bekijk - Kaars liefste mama

Bekijk - Kaars jij bent een lieverd

Bekijk - Kaarshouder grijs

13. Een rondvaart.

Kies een leuke stad uit en maak een rondvaart. Je kunt heerlijk genieten van de omgeving en elkaar. Ga voor of na de rondvaart gezellig samen de stad ontdekken en strijk ergens neer om een hapje te eten.

14. Mama sokken.

Sokken zijn een alledaags kledingstuk, maar met de toevoeging van een persoonlijke tekst kunnen ze een heel speciaal geschenk worden. Dus als je op zoek bent naar een uniek en praktisch cadeau-idee, overweeg dan Sok – Mama 36/40. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van je moeder toveren en haar herinneren aan de dag dat ze dit van je heeft gekregen.

Bekijk - Sokken mama

15. Handzeep.

Het cadeau waar je nooit fout mee zit, omdat iedereen het gebruikt. Handzeep. Maar dit is niet zo maar een handzeep. Deze heerlijk ruikende handzeep van The Gift Lavel heeft ook nog eens een mooi etiket en een lieve tekst er op staan en maakt dit dus een perfect cadeau voor Moederdag. Eventueel leuk om er bij te doen is de bijpassende handlotion. 

Bekijk - Handzeep hugs and kisses

Bekijk - Handlotion hugs and kisses

 

Dat waren ze al weer. 15 tips voor leuke cadeaus of activiteiten voor Moederdag. Ik hoop dat het je inspiratie heeft gegeven en je wat leuks hebt gevonden om te geven of doen voor Moederdag. We hebben natuurlijk nog zoveel meer leuks, dus ben je er nog niet helemaal uit, neem dan zeker nog een kijkje bij de andere productcategorieën.

Ben je helemaal enthousiast en ga je gelijk je Moederdag cadeautje bestellen? Super leuk!

Geef bij het product aan dat het een cadeau is, dan pak ik het leuk voor je in! Heb je meerdere producten uitgezocht en moet het een pakketje worden? Geef dan alleen bij één product aan dat het een cadeau is en laat di t weten bij 'Opmerkingen' dan stuur ik een diamantzak, lint en een leuke sticker mee, zodat je het pakketje helemaal leuk en makkelijk kunt inpakken. Nogmaals het is helaas niet meer mogelijk om een pakketje te bestellen en deze op Moederdag te laten bezorgen.

 

Veel winkelplezier en alvast een fijne Moederdag gewenst!