Mei Maand ACTIE Maand!

30-04-2016 om 17:36 uur

In verband met de kortingscode "mei201615" is de mei maand; cadeautjes maand afgelopen per 25 mei 2016 0.00 uur. Heb je liever toch het cadeautje en niet de korting, mag dit natuurlijk ook! De kortingscode dien je dan NIET te gebruiken in de winkelwagen. Graag zelf aangeven dat je gebruik wilt maken van de cadeau actie. 

UITERAARD KUN JE GEBRUIK MAKEN VAN EEN ACTIE!!!! Gebruik je beide acties, dan kunnen we hier NIET in mee gaan! Hier wordt GEEN discussie over gevoerd.

De gehele maand mei heeft Twee Ons Geluk een "Mei maand actie maand". Hoe leuk is dat?!!

Lekker languit je lekkere stoel, op de bank of op bed online shoppen in een toffe webshop vol super leuke producten die je alles behalve wilt missen. De gehele maand mei kun je ook nog eens profiteren van té leuke acties! 

Zo ontvang je bij een bestelling tussen de € 30,00 en de € 49,99 een sjabloonboek ter waarde van € 7,95 CADEAU

Tussen de € 50,00 en de € 99,99 ontvang je een wasbare zwemluier ter waarde van € 9,95 CADEAU. 

Vanaf € 100,00 ontvang je Hamertje Tik van de grappige Buurman & Buurman CADEAU ter waarde van € 14,95.

Uiteraard word je bestelling leuk ingepakt én ontvang je een kortingscode van 10% die je kunt inwisselen bij je volgende bestelling.

  

De verzendkosten worden NIET bij de bedragen meegerekend, dus je bestelling dient minimaal € 30,00 exclusief verzendkosten te zijn.

Mocht je voorkeur hebben voor een sjabloonboek of qua print van de wasbare zwemluier geeft dit dan aan in de opmerkingen bij je bestelling. Dan proberen we het erbij te doen, echter kunnen niets garanderen! 

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Niet geldig op eerder geplaatste bestellingen. Bij retourneren van producten dient het cadeau artikel ook retour te komen, zo niet dan wordt het verrekend met het retourbedrag.

Per bestelling ontvang je één cadeautje én dus niet dubbelop als je voor bijvoorbeeld € 100,00 besteld.

De actie is geldig van 30 april 2016 t/m 31 mei 2016.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact