Magnetron of toch een Flessenwarmer?

17-12-2014 om 19:56 uur

Onderstaand stukje over de Bib'Expresso schreef ik een half jaar geleden. Nu de kleine man 14 maanden is gebruik ik hem nog steeds! Het is de allerlaatste Flessenwarmer en nu afgesprijsd voor € 80. Lees onderstaand verhaal zeker is door en heb je vragen dan hoor ik ze graag.

Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om flesvoeding te geven is er nog een keuze die je moet maken. Doen we het in de magnetron opwarmen of gaan we een flessenwarmer gebruiken?

De magnetron is lekker snel maar de temperatuur is nooit in een keer goed. Dan weer te koud, dan weer te warm. Denk je dat het water eindelijk de juiste temperatuur heeft, doe je de poeder erin welke je mengt met het water is het toch weer te koud.

Hier had ik dus geen zin in. Béaba heeft 3 verschillende fleswarmers. Aangezien de kleine direct wilt eten als hij nog maar net z’n oogjes opent heb ik zelf voor de Bib’Expresso gekozen. Wat een super apparaat is dat zeg! Je doet het water in het flesje, ongeveer 20 of 30 cc meer dan dat je kindje moet drinken, en doet het water in het apparaat. Druk op de knop en hij gaat verwarmen. Je pakt de doos met melkpoeder en hij piept alweer dat het water 37° is. Het is echt super snel!! Flesje zet je er onder en druk op de knop om het water in het flesje te laten lopen zoveel je nodig hebt. Poeder erbij en klaar is je fles. Het overige water wat er nog in zit laat je gelijk in een kopje lopen en je maakt het verwarmingsplaatje droog met een schone doek. Binnen nog geen minuut heb je het flesje helemaal klaar, inclusief apparaat gebruiksklaar gemaakt voor de volgende keer.

Je hoeft niet moeilijk te doen met de temperatuur, je kindje kan het gelijk drinken. Daarnaast zit er ook een magnetron sterilisator bij om de flesjes schoon te maken in de magnetron (uitkoken) en kan je het bovenste gedeelte gebruiken om de potjes straks op te warmen maar ook meenemen als je weggaat en daar het flesje in opwarmen.

Ik hoor het je denken het kost € 93,50!! En dat voor een Flessenwarmer?!! Helemaal mee eens! Maar mocht je het budget hebben wil ik het je zo graag aanraden. Heb nu maar een schreeuwend mannetje van nog geen minuut die super veel honger heeft. Anders had hij 5 minuten moeten wachten en jij moeten luisteren naar het huilen van een hongerige baby.

En voor jezelf is het ook zooo handig. Overdag maar ook zeker ’s nachts want een paar minuten wachten op een flessenwarmer duurt dan héél lang. Kijk hier snel voor meer informatie en de andere producten die handig zijn bij het gebruiken van de flesvoeding. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje of geef ons een telefoontje. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact