Lieve ik

25-02-2015 om 19:53 uur

Soms gaat het niet zoals het moet. Maar ja wie heeft dat nou niet. Iedereen heeft wel gevoelens waar je mee blijft lopen. 

Of het nu door een klein of een groot iets is dat maakt niet uit. Uiten is veel belangrijker. Maar kan jij dat ook? Kan je zelf heel goed praten over je gevoelens? 

Zelf konden wij niet "even" kinderen krijgen. Ik was er heel open in. Werkte op dat moment in een babywinkel en vaak kreeg ik de vraag "jij hebt zeker al kinderen je weet het zo goed en vooral duidelijk te vertellen". Uhm nee het is helaas nog niet gelukt en zijn al een tijdje bezig. Klanten moesten vaak even slikken maar zei dat dat helemaal niet hoefde en zo raakte je al gauw in gesprek. Wist je dat nou bijna 8 van de 10 mensen die ik sprak er meer dan een jaar over hebben gedaan! En zeker 5 van de 10 langer dan 2 jaar. 

Als je zelf open kan zijn, wat zoveel lucht geeft voor jezelf, zijn andere mensen ook gelijk open. Heel fijn!! Want echt je bent niet alleen die iets heeft. 

Vaak schrijf ik dingen op die ik heb meegemaakt of ze nu leuk zijn of niet. In augustus schreef ik een eerste brief aan mezelf, december deed ik dit ook en afgelopen dinsdag rolde er ook weer eentje uit m'n vingers. Marlieke van het blog Love That heeft alle 3 de brieven op haar blog geplaatst, zo ook die van gisteren. 

Als je wilt mag je deze natuurlijk altijd lezen. Laat je dan wel een berichtje hier achter of op haar blog? Ben heel benieuwd hoe het bij jou is gegaan. Op social meda mag je natuurlijk ook reageren. Daar zijn al heel veel reacties gekomen! Je mag niet maar je moet gewoon trots zijn op jezelf. Niet alleen ik maar ook jij! Vergeet dat niet. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact