De leukste brievenbuscadeautjes

28-10-2021 om 12:29 uur

Ken je dat? Soms wil je gewoon even iemand in het zonnetje zetten, maar kun je even niet bij diegene langs. Wil je iemand vieren, een hart onder de riem steken of beterschap wensen? Wij hebben verschillende soorten leuke en lekkere brievenbuscadeautjes, variërend in prijs. Voor welk cadeautje ga jij?  

 

Brievenbuscadeautjes van €5,- tot €10,-

Wil je iemand een kleinigheidje sturen? Voor een budget onder de 10 euro hebben wij verschillende leuke brievenbuscadeaus. Zo hebben we een borrelpakket, lekker met een wijntje en een snack erbij. Wil je het alcoholvrij houden? Dan kun je altijd gaan voor ‘brievenbuspakketje J’: lekker met thee, oudhollandse snoep en een badroosje. Voor ieder wat wils! Tip: stuur er ook een kaartje bij!

 

Van €10,- tot €20,-

Voor wanneer je een ruimer budget hebt bieden wij ook brievenbuscadeautjes aan in de prijscategorie €10,- tot €20,-. Deze zijn net wat uitgebreider: zoals een groter borrelpakket voor 2, met verschillende snacks. Of wat dacht je van thee met lekkere chocolade en een mooi notitieblok met pen, of kaarsen? Deze brievenbuspakketjes zijn leuk voor een verjaardag, beterschap, of 'gewoon zomaar'!  

 

Van €20,- tot €30,-

Wil je iemand écht goed in het zonnetje zetten? Dan is het leuk een luxer pakket op te sturen. Ga dan bijvoorbeeld voor brievenbuspakket A: deze heeft alles om iemand even lekker te laten ontspannen: een detox maskertje, lippenbalsem en chocolade. Is beauty niet zo hun ding? Ga dan voor brievenbuscadeau E: hierin krijgt de gelukkige een stijlvol armbandje met een doosje losse thee inclusief theefilters. Schrijf er een lief kaartje bij en diegene ’s dag kan niet meer stuk!

 

In onze webshop hebben we een variatie aan producten: cadeautjes, lekkernijen, hebbedingetjes en alles daartussenin. Voor jong en oud. We staan graag voor je klaar, zowel offline als online. Kom daarnaast ook een keertje langs onze stenenwinkel in Puttershoek! In onze fysieke winkel bieden we naast allerhande producten ook workshops aan voor kinderen en volwassenen. Wij genieten ervan om mensen te helpen hun feestje of bijzondere gelegenheid compleet te maken. Mocht het zo zijn dat online een product uitverkocht lijkt, neem dan zeker even contact met ons op. Het kan heel goed zijn dat we het product wel op voorraad hebben in Puttershoek.

 

Met liefde gaan we het leuke brievenbus pakketje voor je versturen.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact