Krijtbordslinger

07-08-2015 om 07:47 uur

Bij ieder feestje of gelegenheid wil ik weer een andere slinger hebben, heb altijd wel een smoes want dan klopt de kleur niet en dan de tekst weer niet. Slingers opruimen ben ik al helemaal niet goed in want het zit of in de knoop, het scheurt of het papier is los geraakt van het touwtje.

En zo moest ik dus weer opzoek naar een nieuwe slinger voor de verjaardag van m´n zusje in regenboogthema afgelopen jaar mei. Slingers zijn er genoeg te verkrijgen maar heb er al tig!!! Toch ging ik maar weer online shoppen. Heel veel slingers kwam ik tegen in de mooiste regenboogkleuren maar toch niet wat ik zocht. Tot ik op een site terecht met een slinger gemaakt van krijtbordstof. Dit is het!! Dit is wat ik wil en eigenlijk al jaren naar op zoek ben.

Met schoolbordkrijtjes kan je zelf de tekst opschrijven. Zelf hadden we nog gekleurde krijtjes en zo kon ik zelf de tekst in regenboogkleuren erop krijten.

Rond Moederdag hoefde ik niet opzoek naar een roze slinger met bloementjes…. Neeee!! Ik gebruikte gewoon weer de krijtbord slinger, net als met vaderdag en de gezellige bbq in de tuin met vrienden steeds weer met een andere tekst, in andere kleuren en zelfs met een tekening erbij. 

De krijtbord slinger van Suzy B is ondertussen een groot succes in de webshop van Twee Ons Geluk. Is er geen feestje dan is de slinger ook te gebruiken ter decoratie in de woonkamer, slaapkamer of heb je nog een saaie muur in de werkkamer kan dat natuurlijk ook.  

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact