Waar liggen die Kerstkaarten ook alweer?

13-12-2015 om 09:06 uur

Het is buiten nog vrij warm op de koude wind na. Kan ook nog helemaal niet zeggen dat ik een Kerst gevoel heb. Jij wel? 

Gisteren zijn we dan toch maar begonnen om de lampjes op te hangen en de Kerstkaarten te schrijven. Vandaag gaan we het verder afmaken zodat de gezelligheid weer in huis komt. 

Ohh en die Kerstkaarten.... waar leg jij ze neer als je ze van te voren koopt? Gelukkig heb ik wel m'n stapel van vorig jaar gevonden en kon ik er in iedergeval mee beginnen. Mare waar zijn die nieuwe?  Vast nog in het tasje want ben ook wat Kerst versiering kwijt.... maar waar is nu dat tasje gebleven? Zoooo irritant. Gelukkig leg ik het altijd op een plek neer zodat ik het niet kan vergeten! Heel slim....

Vandaag verplicht alles opruimen. Kasten uitpluizen of misschien liggen ze wel tussen de

grote stapel spullen op kantoor. In het schoenenkastje zal ik ook nog eens kijken aangezien ik daar wel eens m'n smeerworst heb gevonden. Ik geef gewoon de zwangerschap hormonen van 2 jaar geleden de schuld, kan best.

Ga jij Kerstkaarten versturen? Ik blijf het volhouden want vind het super leuk om te krijgen en ook zeker om te versturen. 

Leuk weetje!
Bij iedere bestelling krijg je ook een leuke Kerstkaart. Niet zomaar een kerstkaart maar leuk ingepakt met een klein cadeautje en een kortingscode van 16%. Deze kun je gebruiken van 1 januari t/m 31 maart 2016. Zo kunnen we met elkaar het jaar feestelijk beginnen. 

Kom gezellig online shoppen en geniet van al het moois. Veel plezier en natuurlijk ook met de voorbereidingen voor Kerst.

De leuke zwart / witte Kerstkaarten vind je hier! Ook zijn er nog veel meer zwart / witte kaartjes te vinden, die niet alleen leuk zijn om te versieren maar ook ter decoratie.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact