HOERAAAA 3 JAAR!!

16-01-2018 om 09:43 uur

Hoeraaaaaa de naam Twee Ons Geluk bestaat alweer 3 jaar, wat een feest. De naam heeft mij, Marieke, zoveel moois gebracht. 

Niet alleen heel veel leuke klanten, persoonlijke berichten, de vele contacten op Facebook, de showroom, personeel en meer. Maar ook de naam! Steeds als het allemaal even teveel werd dacht ik aan Twee Ons Geluk. 

Geniet van de kleine dingen! Dan wordt alles vanzelf steeds een beetje groter, als is het maar stapje voor stapje. ENNN genieten doe je NOOIT alleen! Denk maar eens aan de kus van je partner op je wang, de eerste lach van je kindje of het mooie knutselwerk. De prachtige bloemen op tafel OFFF WAT LEKKERS waar je van kunt genieten. 

Omdat ik zoooo trots ben op wat er is bereikt in de afgelopen jaren, hoe jullie de namen hebben omarmt gaan we iets leuks doen. 

IEDERE bestelling maakt vandaag kans op iets LEKKERS! De bestelnummers van vandaag gaan allemaal in een grote pot. Kom je vandaag langs in de showroom dan doe je uiteraard ook mee als betalende klant. 

MORGENOCHTEND gaan we de winnaar uit de pot halen, spannenddddd! Degene die gewonnen heeft ontvangt een overheerlijke brownie van Brownie per Post. Wij zitten hier al te watertanden!! SMUL SMUL SMUL! 

De winnaar worden bekend gemaakt op Facebook, Instagram en hier op de pagina. De winnaar wordt zelf ook persoonlijk benaderd. 

SPANNENDDDDDD!! Heel veel plezier met bestellen en daarna duimen draaien!

De hoofdfoto komt van de webshop Brownie per post. 

De actie is alleen geldig op bestellingen die vandaag geplaatst én betaald worden. Niet geldig op eerder geplaatste bestellingen. 

Kelly Megens heeft de overheerlijke brownies gewonnen! Gefeliciteerd. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact