Hoeraaa Twee Ons Geluk Bestaat 1 Jaar!

19-01-2016 om 13:34 uur

Jeetje zeg! Gewoon alweer een jaar Twee Ons Geluk. EEN JAAR! 

De naam Twee Ons Geluk heeft mij zo omarmt! Toen Marlieke van Love That / Marlieke mij de naam Een Ons Geluk mailde werd ik al blij van binnen. Een twijfeling over het woord Een of Eén. Al vrij snel kwam ik erachter dat de naam al bestond. De keuze was voor mij zo gemaakt: Twee Ons Geluk. Als ik iets de afgelopen jaren wel heb geleerd is dat je nooit alleen het geluk kan delen. Die mooie bos bloemen, lieve kaart, overheerlijke tompouce van de bakker, je geliefde, je kind, je moeder die de strijk weg werkt en en en en helpen daar altijd aan mee. Die kleine mooie dingen die het doen. De naam had ik zelf nooit verzonnen, daar ben en blijf ik Marlieke dan ook dankbaar voor.

Het afgelopen jaar heeft mij onwijs veel gebracht. Geaccepteerd dat ik die moeder niet zal worden die de hele dag in de dierentuin of speeltuin te vinden is, die niet alleen met haar kindje naar het zwembad kan gaan en noem alles maar op. Maar het is goed zo. Wij doen het gewoon op een andere manier en daar genieten we volop van. 

Lachte ik voorheen iedereen uit die het over een ostheopaat had... kan ik het je nu zoooooo aanraden. Zij heeft mij zo gigantisch goed geholpen. Blij als ik 12 weken zwanger bent en ik weer naar haar toe mag.  

Het ene record naar het andere record werd verbroken het afgelopen jaar. Zat ik door mijn uitkering vast aan een aantal uur per week toch gingen we enorm omhoog doordat er "constant" gewerkt werd en niet zoals de jaren er voor een week niets of een week volop. De grote stap heb ik genomen en zeggen vaarwel uitkering. Ik wil rust, ik wil door, ik wil meer, ik wil constant GENIETEN en GELUKKIG zijn. Het wordt een spannend jaar.... kan ik het wel, word ik geen dief van mijn eigen portemonnee  (zoals zoveel roepen ). Nee! Ik ga er voor. We gaan knallen!!!!! Er staan zoveel ideeën op mijn lijstje. Mijn partner en familie staan er helemaal achter dat voelt enorm goed. 

Nog even geduld en dan komt het online magazine online. Een magazine op de website vol leuke verhalen van andere mama's en papa's. Ideeën die je niet wilt missen en zoveel meer leuks. De systeembeheerder is er nog mee bezig om het goed te zetten. Zodra die goed staat zal het online komen en met de dag gevuld worden. 

Maar nu eerst..... champagne! Een prachtig jaar sluiten we af en een mooi nieuw jaar gaan we in. Dat vieren we natuurlijk met jou!! Daarom ontvang je nu totwel 25% korting op de feestartikelen. Heel veel feest plezier alvast gewenst! 

Ennuhhh 5 februari hoop ik 30 kaarsjes uit te blazen. Zet deze datum maar vast in je agenda want er komt een  knaller aan die jij en je portemonnee niet willen missen. 

Onwijs dankjewel voor het afgelopen jaar! Zonder jullie had ik deze stap niet kunnen en durven te maken.  PROOOOOST! 

De actie is niet geldig op eerder geplaatste bestellingen.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact