The Next Hippest Shop of the Season

29-03-2015 om 13:00 uur

Jiiipppieeee jaaaaa yeaaaaaahhhh!!! We doen een vreugde dansje, tralalalala!! 

We zijn genomineerd voor de The Next Hippest Shop of the Season van de website www.hippeshops.nl. Zo onwijs veel webshop die mee doen met de verkiezing en wij zitten gewoon bij de 30 webshop. Joeeehoeeee!! We zijn echt heel blij dat we dit binnen 2 maanden met de nieuwe naam / vernieuwde webshop voor elkaar krijgen. 

Maar we zijn er nog niet!! De jury bepaald de helft van de stemmen. Super spannend want we hebben het rapport nog niet gezien. De andere helft moeten jullie doen. Dus ben je ook zo'n fan van de website Twee Ons Geluk stem dan zeker mee! Elke dag? Jaaaa!! Elke dag. Dus schrijf het maar in je planning voor de komende weken. Grapje, natuurlijk geen moeten maar we zouden het wel super tof vinden als jullie meerdere keren op ons willen stemmen. 

Je kan namelijk elke dag je stem uitbrengen vanaf 29 maart t/m 7 mei 2015. Door het uitbrengen van je stem maak je kans op een hele gave goodiebox vol mooie cadeau's van elke webshop die mee doet. 

Als we winnen gaan we uiteraard een enorm feest vieren waar iedereen van mee kan genieten. Hier over laten meer, laten we eerst maar is boven aan zien te komen. Dus hup nu snel naar het stemformulier en STEMMEN!!!

Via deze weg alvast ENORM bedankt voor je tijd en de moeite. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact