Hippe schoolspullen voor jongens en meisjes

29-08-2021 om 10:23 uur

Hippe schoolspullen zijn toch wel een beetje de norm tegenwoordig. Trendy lunchtrommels, drinkbekers en rugtassen; uiteraard moet alles ook goed afgestemd zijn op elkaar in kleur en stijl. Wij zetten de leukste schoolspullen voor jongens en meisjes voor je onder elkaar!

 

De leukste broodtrommels voor op school

Wil je van overblijven op school een feestje maken, een toffe (goed gevulde ;)) lunchtrommel maakt dit mogelijk. Voor meisjes hebben we de leukste lunchboxen met regenbogen of glitters, voor jongens bieden we broodtrommels met dinosaurussen of raketten. Uiteraard zijn er ook meer neutrale lunchtrommels. Denk aan effen kleuren of een lunchtrommel met een thema, zoals de oceaan of de dierentuin.

 

Toffe rugtassen voor jongens en meisjes

Een rugtas is natuurlijk een echte blikvanger. Tegelijkertijd zegt deze iets over de persoon die hem draagt. Dat maakt dat de keuze oneindig is, want zoveel mensen; zoveel persoonlijkheden. Van hippe roze rugzakken met flamingo’s tot spaceship rugzakken en tassen met een panda print of eenhoorns. En ook alles daar tussenin vind je bij ons.

 

Unieke drinkbekers

Eigenlijk kun je je kind niet zonder een hippe drinkbeker de deur uitsturen, toch? Vooral de drinkbekers voor kinderen die een rietje hebben zijn favoriet bij velen. Gedurende de dag kan het kind de beker zelf gemakkelijk bijvullen bij de kraan. Ook hier is weer keuze uit opvallende kleuren en unieke prints. Op die manier kun je de drinkbeker kiezen die past bij de rest van de schoolspulletjes.

Handige en leuke etuis

In de categorie hippe schoolspullen; wat dacht je van een kikker etui, een olifant etui of een ijsbeer etui? Wat het favoriete dier van je kind ook is, we weten bijna wel zeker dat je een passend etui kunt vinden. Volgens sommige mensen is een etui echt helemaal achterhaald, wij denken daar echter anders over! Naast dat het gewoon super praktisch is natuurlijk, is het ook echt onderdeel van je schoolspulletjes en stijl. Voor een deel wordt de identiteit van een kind ontleed aan de spullen (en kleding) die het gebruikt. Ook andere kinderen om hem/haar heen kijken daarnaar. Hoe erg het ook klinkt, het is wel zo. Daarom kun je toch maar beter zorgen dat het leuke en hippe spulletjes zijn, niet waar?

Met twee ons geluk back to school!

Twee ons geluk is ontstaan vanuit een droom. Een wens. Een verlangen. En nu, na niet alleen hard dromen, maar ook hard werken, staat er een onwijs mooi platform waar je eigenlijk van alles en nog wat kunt kopen. De allerleukste cadeautjes voor jong en oud, maar ook tof speelgoed, tassen en sieraden: bij ons vind je alles op het gebied van leefstijl en dan vooral op het gebied van baby’s en kinderen blinken we uit met ons assortiment. Neem eens een kijkje in onze online shop of, als je in de buurt van Puttershoek bent, kom langs in onze fysieke shop.

 

Naar de online shop van twee ons geluk >

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact