Hiep Hiep Hoerraaaa 30 Jaar!

31-01-2016 om 07:38 uur

Hiep hiep hoeraaaaa!!! Vrijdag 5 februari mag ik 30 kaarsjes uit blazen. En dat moet natuurlijk gevierd worden. 

De uitnodigingen zijn al verzonden en het feestje zelf is al zo goed als geregeld, ik heb er veel zin in en kan niet wachten. Nu hopen dat mijn zwangerschapshormonen ook de geur van het eten aankunnen... want dat is de laatste weken niet zo'n groot succes. Maar ja dat zien we zaterdag wel! 

Mijn verjaardag wil ik ook graag vieren met jullie! Zet het tijdstip 12 - 13 uur maar alvast in je agenda want dat komt er een toffe actie online die je niet wilt missen! 

Maaarrrr er is meer dan dat! Vind jij kaartjes ontvangen ook zo leuk? Ik verstuur ze heel graag maar ontvangen doe ik ook met liefde. Zo is het volgende idee ontstaan. 

Wil jij kans maken op een cadeaubon ter waarde van 30 euro? Stuur mij dan een leuke kaart en zorg dat deze uiterlijk 5 februari binnen is. 's Avonds maak ik de winnaar bekend van de cadeaubon ter waarde van 30 euro.

Stuur de kaart naar:
Marieke / Twee Ons Geluk 
Schaduwrijk 5
3297 SC Puttershoek

Plaats naast je naamgevens ook je e-mailadres, de winnaar wordt 's avonds per e-mail op de hoogte gesteld. Uiteraard ook via Facebook, Twitter en op de website. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact