Heropening Webshop

09-04-2020 om 12:20 uur

De webshop van Twee Ons Geluk is weer open!! 

In juni vorig jaar besloot ik de webshop te stoppen. Het was onmogelijk om de deze te combineren met mijn groeiende winkel en mijn gezin thuis. Ik wilde overal zijn, maar dat kan natuurlijk niet. 

Heel erg dubbel! Want online hebben we de afgelopen jaren vele vaste klanten gekregen, die niet in de buurt wonen. Gelukkig bleven vele klanten ons trouw. Ze kwamen toch naar de winkel toe, ondanks de afstand, of stuurde berichtjes via social media of we bepaalde producten kunnen opsturen. Dit was natuurlijk geen probleem. 

Nu met alle toestanden, veranderingen en nieuwe richtlijnen ben ik toch weer overstag gegaan om de webshop te heropenen. Hoe fijn is het om vanaf de bank of in de tuin online je boodschappen te bestellen. Cadeautjes voor je vriendinnen, cadeautjes voor een kinder verjaardag of geboorte, nieuwe zomerkleding voor de baby of de grotere kinderen. Vertrouwd bij Twee Ons Geluk. 

We zijn druk bezig om de webshop te vullen. De producten staan er nog langgggg niet allemaal op. Hier zijn we echt nog wel een tijd mee bezig. Niet alle producten zullen ook online komen. Dus mocht je iets speciaals zoeken, wat je gezien hebt op social media, hoop ik dat je de moeite wilt nemen om een berichtje te sturen via Facebook of Instagram, een mailtje te sturen naar klantenservice@tweeonsgeluk.nl of te bellen naar 06-23309048. We sturen het met liefde naar je toe!

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact