Herfstdip, Wintertip NEEEE DIPPIES!

14-10-2017 om 14:17 uur

Dippies,  heb jij er al eens van gehoord? Geen herfstdip of winterdip, maar Dippies. Ze halen je zelfs uit je dip.

De dagen worden korter. In de ochtend blijft het langer donker en in de avond wordt het ook weer sneller donker. Tijd voor gezelligheid! Lekker in je eigen huis, maar bleghh het is eigenlijk maar saai. In de zomer besteed ik weinig aandacht aan de woonkamer. De tuin moet gezellig zijn, daar wil ik zijn. Nu we weer binnen zitten is de woonkamer aan de beurt.

Bij Milan kon ik leuke dingen op tafel zetten, zelfs de kleine eikeltjes. Een hooguit 2 keer werd er wat van gezegd en daarna bleef hij er keurig vanaf. Emile niet! Die gaat er juist nog een keer aan zitten. Pakt het juist vast en in plaats van 1 stopt hij er 2 in zijn mond. Schurk, of ook wel apenkop. Hij kan nog bijna niets zeggen, maar apenkop dus wel.

Maar ik wil gezelligheid! In juli/augustus was ik opzoek naar nieuwe producten voor in de showroom. Lang leve Pinterest en Instagram. Geen producten die overal liggen, maar mooie bijzondere. Daar waren de Dippies!

Ben jij al bekend met de Dippies? Geweldige haakjes voor aan de muur. Kapstokhaakjes, wandhaakjes, muurdecoratie geef het een naam! Je kunt ze overal gebruiken en ook voor van alles te gebruiken.

Hang verschillende Dippie XL bij elkaar en je hebt geen schilderij meer nodig. Wil je ook zo'n gave lamp met snoer, maar geen idee waar en hoe je die gaat ophangen? Gewoon aan de Dippie! Eerste babykleertjes, eigen kleding, sieraden noem maar op! Je kunt er alle kanten mee op.

De Dippies zijn in verschillende kleuren en maten te bestellen in de webshop. In de showroom van Twee Ons Geluk liggen de mooie Dippies natuurlijk ook te pronken. Daar kun je ze in het echt zien en aanraken. 

In een handomdraai heb jij weer een gezellige woonkamer! Yesss laat het najaar en de winter maar weer komen.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact