Geen bestellingen MAAR korting!

27-03-2015 om 19:49 uur

Al een tijdje zat er tegen aan te hikken, wel of niet de webshop even een weekje "dicht" doen. Want jongens, of eigenlijk moet ik natuurlijk dames zeggen,wat heeft de nieuwe naam zijn werk gedaan zeg. Ik had iets gehoopt maar hier had ik niet van durven dromen, dus echt yessssssssssss!! 

Zoals heel veel "vaste"klanten / volgers wel weten kan ik zelf nog lang niet alles doen wat ik zelf wil doen maar het gaat steeds weer een beetje beter, ondanks de enorme terugval die ik begin maart heb gehad. Gelukkig is er elke dag weer hulp zodat de bestellingen en mailtjes weg kunnen. Dit ging ook heel goed met Babyshop @ Home en soms had manlief dat hij even een weekend zich opsloot in het kantoortje en alle achterstand ging wegwerken maar dat is nu geen doen meer. 

Dus ik geef eerlijk toe we lopen achter! Maar de reden ben ik trots op. Normaal ga je dan even een paar avonden flink door maar helaas ik kan dat zelf niet. Daarom hebben we besloten om een weekje "vrij" te nemen van de webshop. Naast het extra genieten van de kleine man gaan we 278 mailtjes beantwoorden (de klantmailtjes met vragen halen we er altijd gelijk uit, maar er komt zoveel meer mail), administratie bijwerken en vooral opruimen en nog eens opruimen. 

Vanaf dinsdag 7 april (in verband met de Pasen op maandag) zullen alle bestellingen op volgorde van binnenkomst weer verzonden worden. Maak daarom zeker gebruik van de 10% korting met code "lente15" dan profiteer je gelijk van een leuke actie. 

Afgelopen week hebben we zelf een heel spannend maar leuk besluit genomen, kan hier nog niets over zeggen, dat volgt over een tijdje wel. En nee ik ben niet zwanger en wil/kan al helemaal niet aan een 2e beginnen dus ga daar ook niet over vragen, iets te pijnlijk. Maar omdat het voor ons een feestje waard is en waar we al stiekem op getoost hebben mogen jullie natuurlijk ook mee vieren.

  

Daarom heb je op heel veel feestartikelen nu 20% korting!! Laten we er gewoon met elkaar een gezellig feestje van maken, elke dag! Elke dag vieren wat je hebt gedaan of hebt gekregen. Het is zoveel mooier dan je eigenlijk denkt / verwacht. 

Vergeet ook de mooie kabouterlampen niet! Deze week met 10 euro korting. 

Waar geen aanbiedingsprijzen bij staan krijg je natuurlijk de 10% korting op met de code "lente15". 

Heeeeeeeeel veel shop plezier en tot volgende week! 

P.S. de 10% korting geldt niet op aanbiedingen en verzendkosten, kan niet verrekend worden met eerder geplaatste bestellingen. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact