Free Printable

28-10-2015 om 15:18 uur

Het is al bijna weer zover, griezeltijd.... of ook wel Halloween genoemd. Hier in de regio wordt er niet heel veel aan gedaan, maar zo her en der zie je een heks uit het raam hangen, spinnenrag met de engste beesten en ohhh die spoken! 

Is er bij jullie een griezelspooktocht georganiseerd? Of is je kindje jarig en geef je een halloween kinderfeestje? Ga jezelf met vrienden een feestje vieren in het teken van Halloween? Dan mag je deze toffe printable van Post en Papier niet missen. 

De printable kan je gratis downloaden op de website van Anouk. Na het downloaden kan je het zelf uitprinten en aan de knutsel. Met het zakje in Halloween sferen kan je een leuke traktatie maken met een griezelcupcake erin, spinnendrop of een gezonde appel gewikkeld in verband.

 

Foto's van Pinterest

Wilt de jarige geld hebben voor zijn verjaardag, stop het in het papieren zakje in plaats van op een saaie kaart te plakken. Het is ook leuk om neer te zetten ter decoratie op een dienblad of op een lege plek in de kast. Zo zie je maar je kunt er echt van alles mee doen.

Ga snel naar de website van Post en Papier en stop het papieren zakje in de winkelwagen. Zodra je de printable in de mail hebt ontvangen, kan je hem zelf uitdraaien zovaak je maar wilt. 

Het is een echte aanrader om verder te kijken op de website van Anouk. Je vindt er hele leuke kaarten, postpapier, maar ook verschillende mallen, notitieboekjes, kalenders en oh zo veel meer. Veel shop en knutselplezier!

"Hi! Mijn naam is Anouk (23) en ik ben trotse eigenares van Post & Papier. Dagelijks ben ik bezig met knutselen, papier en ontwerpen! Deze passie heb ik jaren geleden omgezet in mijn eigen bedrijf. De webwinkel zoals hij er nu is, bestaat nu ruim anderhalf jaar, maar daarvoor heb ik vele andere dingen gedaan. Post & Papier verkoopt allerlei papierproducten, maar ik heb ook leuke extraatjes die gratis zijn: de printables! Onder andere dit zakje voor Halloween dat ik dit jaar een nieuwe look heb gegeven. Veel DIY plezier!"

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact