Fijne Kerstdagen!

19-12-2014 om 08:54 uur

Heb je de kerstkaarten al geschreven? Zelf ben ik er gisteren maar is voor gaan zitten anders komt het er gewoon niet van. Vind het zelf niet alleen leuk om kaarten via de post te krijgen maar ook te versturen. Of het nu voor de Kerst is, een verjaardag of zomaar het blijft leuk ondanks de postzegels die steeds duurder en duurder worden. 

Volgende week is het al weer Kerst en een week later alweer Oud & Nieuw. Net als elk jaar... wat is het jaar toch snel voorbij gegaan he. Nóg sneller als afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar is heel dubbel geweest. Een moeilijk jaar maar de vele geniet momenten met Milan maakte het allemaal weer goed en zorgde dat we ook even aan andere en vooral leuke dingen konden denken. Een paar maanden geleden schreef ik deze persoonlijke briefaan mezelf. Hopend dat ik nu, half december, een stuk verder zou zijn als toen. Dat ik weer deels bij mezelf was en vooral véél meer kon doen en geen tot weinig last van m'n benen zou hebben. Helaas is niets minder waar. 

Tijdens de revalidatieperiode is het alleen maar erger geworden. Aanstellen mocht dus klagen al helemaal niet. Nee ik moest doorgaan en er moest een "knop" om. Ik voelde dat het totaal niet goed zat maar omdat het MOEST en hoopte dat het ook waar was ging ik door én door. Na het revalideren ben ik gelijk naar de osteopaat gegaan en deze concludeerde dat er wel degelijk iets niet goed zat. De revalidatiearts beaamde dit en heeft me doorverwezen naar de vaatchirug. We keken er erg naar uit om het jaar mooi af te sluiten en op naar een nieuwe start te gaan maar helaas in januari duik ik het ziekenhuis nog een keertje in en zijn mijn benen/lichaam alles behalve fijn. 

Maaaaaaaaarrr gelukkig is er ook veel leuks nieuws! Want naast de kleine man die elke dag weer vrolijk wakker wordt en maar groeit en groeit gaat de webshop ondanks vele hulp van alle kanten gewoon door. Daar ben ik iedereen dan ook zeer dankbaar voor anders hadden we het niet voor elkaar gekregen. 

De webshop is flink gegroeid het afgelopen jaar, trots trots en nog een trots. Zoals we al eerder schreven de baby is groot geworden en dus is er tijd voor nog meer verandering. In januari verdwijnt de naam Babyshop @ Home en krijgt de webshop een nieuwe naam. De komende tijd blijft de www.babyshopathome.nl gewoon doorgelinkt staan naar de vernieuwde website zodat je ons gewoon kan blijven vinden. 

Er moet nog heel wat gedaan worden en stiekem zijn we ook toe aan rust. Genieten van ons drietjes en stilstaan bij het afgelopen jaar. Daarom hebben we besloten om voor het eerst in 3 jaar de shop "dicht" te doen. Even geen bestellingen, even geen mails en geen telefoontjes. 

De laatste bestellingen worden verzonden om maandag 22 december 2014. Tussen dinsdag 23 december 2014 en zondag 4 januari 2015 worden er GEEN mailtjes beantwoord en bestellingen verzonden. In die weken komt er een leuke kortingscode op de website te staan om jullie tegemoed te komen. 

Als laatste wil ik jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen in ons en de website. De omzet hebben we flink zien groeien het laatste jaar en dat hebben we aan jullie klanten allemaal te danken. Maak er gezellige dagen van met elkaar en vergeet niet te genieten van het allerkleinste wat je hebt, wat dat is het mooiste van alles. 

 Foto van Pinterest.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact