Feestje in Gouden Sferen

28-07-2015 om 09:13 uur

Al vanaf dat ik een klein meisje ben roep ik dat ik wil trouwen, net als ieder meisje! Maar ik wist toen al te vertellen dat ik pas wilde gaan trouwen als ik kinderen had. En zo denk ik er nog steeds over.

Mijn kindje Milan is ook mijn geliefde en bij deze prachtige dag, tenminste als ik iedereen mag geloven, moet hij bij zijn. Voorheen dacht ik er bijna niet over na maar het laatste jaar begint het toch wel wat te kriebelen.

Als we in een bos zijn of naar het strand gaan, kijken we toch wel extra om ons heen. Je leest het goed, we willen graag trouwen in het bos of op het strand. Geen zaaltje gewoon alles lekker los in de natuur. Wil je naar buiten toe kan dat en ben je niet verplicht om bij de deur van het zaaltje te staan. 

September is waarschijnlijk de maand dat we willen gaan trouwen of misschien toch wel oktober... 

Al jaren ben ik fan van de herfst. De mooie gekleurde bladeren, de gezelligheid met kaarsen, het zonnetje die niet meer te warm is en ohhhh laat ik die overheerlijke herfst bonbons niet vergeten! 

Al zijn er voor nu nog geen plannen toch weet ik de kleuren al, ach ik ben niet voor niets vrouw toch?! Nu kunnen die ideeën ook nog tig keer veranderen hoor, maar ook daar ben je vrouw voor, toch?! 

Ik zie m'n sprookje al helemaal voor me. Alles in bruine of misschien wel goudkleurige tinten met een vleugje roze. Een mooie warme kleur roze, niet de zacht maar ook niet te fel. Ik roep steeds ik wil een herfstkleurige roze. 

En dan de taart? Je hebt zoveel keuze!! Zoveel moois, de een nog mooier dan de andere, maar tot voor kort nog niet DE taart met DE kleur. Vele pagina's met taarten ben ik gaan volgen op Facebook en zo ook die van KeeKenMooR.

Wowww, zie ik dat goed??? Wat gaafff! Lieverd!!!!!!! Kijk hoe gaaaaaaaffffff! Dit moet hem worden, dit is de taart, dit is de kleur, dit is.... Dit is.... Dit is hem!!! 

Hoe gaaf, hoe tof, hoe leukkkk met de gouden feestversiering uit de webshop. De kartonnen bordjes, bekertjes, feesthoedjes, ballonnen, servetten... gewoon yessss! Op de website vind je nog meer feestartikelen in gouden sferen.

Nu mag manlief DE stap maken,  ik ben om en er klaar voor :)

Heel benieuwd hoe bij jullie de voorbereidingen gingen. Was je ook al zo aan het voor dromen?

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact