EssentiŽle olie

17-08-2018 om 14:08 uur

Mijn naam is Irene Lagendijk.  Al meer dan 11 jaar getrouwd met mijn lieve man en sinds 5 jaar zijn wij de trotse ouders van een bijzondere dochter.

Graag wil ik mijn verhaal vertellen over het gebruik van essentiële olie  binnen mijn gezin. Hiervoor wil ik jullie meenemen naar 3 jaar geleden. Na een verkeerde schoonheidsbehandeling reageerde mijn huid met gigantische ontstekingen. Na een paar maanden aan de antibiotica omdat de dermatoloog niet wist wat hij moest voelde ik me vreselijk naar. Een vriendin zei toen kom gezellig hierheen voor een verwenmiddag. Hier zag ik eigenlijk tegenop omdat ik mijn gezicht rood was en ik me daardoor heel onzeker voelde. Uiteindelijk heb ik alle moed bij elkaar geraapt en ben ik toch gegaan . Dat was mijn eerste kennismaking met essentiële olie. Ik raakte in gesprek  en al  snel werd het me duidelijk dat dit iets zou kunnen zijn om terug te komen in mijn lichaam en mijn kracht.  Samen met een alternatieve arts en de olie is mijn huid weer geheeld. Wat een verademing voor mijn lichaam. Eindelijk geen anti biotica meer of hormoonzalven.  Na deze ervaring wilde ik meer weten over de verschillende olie en ben ik me erin gaan verdiepen.  Hoe onstaat een olie en wat kan het om mijn gezondheid te verbeteren. 

Inmiddels ben ik vele flesjes olie verder en kan ik ook mijn omgeving mee laten genieten van de voordelen van olie en de werking ervan.  Het bijzondere aan de oliën vind ik dat ze dieper inwerken in je lichaam en gerichter te werk gaan. Hierdoor voel ik me steeds sterker worden en ik voel me lekkerder in mijn vel.   Ook mijn man en dochter hebben veel  baat bij de verschillende oliën.  In deze periode van het jaar had mijn man vroeger veel last van hooikoorts. Neusspray en oogdruppels hielpen hem niet.  Sinds het 2e jaar slikt hij nu capsules met een combinatie van drie oliën. Hiermee kan hij nu zonder problemen de dag doorkomen.  nog een voorbeeld van wat olie in je lijf kan doen. De grootste verandering heeft echter bij onze dochter plaatsgevonden.  Zij is hooggevoelig en heeft nogal problemen met inslapen en doorslapen.  Het gevolg hiervan was dat we vaak midden in de nacht met een kind zaten wat helemaal overstuur was en we niet meer wisten wat te doen. Het enige wat hielp was bij ons in bed veilig dicht bij mama. Alleen dat breekt je na een tijd wel op. Dus ben ik gaan zoeken en kijken naar welke olie haar zou kunnen ondersteunen om goed de nacht door te komen. Uiteindelijk heb ik de goede gevonden en sinds 2 maanden slaapt zij nu met difusser aan heerlijk de hele nacht door.  Dit zijn een paar voorbeelden over hoe ik de olie gebruik binnen mijn gezin.

Ik zou nog uren door kunnen typen maar dan word het misschien saai. Vind je mijn verhaal interessant en wil je meer weten stuur me dan een berichtje. 

Lieve groeten Irene Lagendijk

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact