Ervaring Kussen en Speelkleed Done by Deer

18-02-2018 om 14:55 uur

 

Kussen Done by Deer neushoorn wit/blauw

 

Kussen Done by Deer neushoorn wit/blauw

Dit kussen wilde ik vooral omdat het zo’n gezellig Done by Deer beest is. Dat het zo’n fijn kussen is had ik van te voren niet gedacht. Mijn dochter van bijna 3 vindt het fijn om op te zitten (met d’r poppen) of op te liggen bij haar broertje. Haar broertje (4,5 maand) kan erop liggen (zodat hij wat omhoog ligt). Wanneer hij zo meteen oud genoeg is om te leren zitten kan hij tussen de poten in zitten. Als hij dan omvalt wordt hij beschermd door de neushoorn!

Het kussen heeft een fijn formaat en mooie kleuren. Het heeft off white met mintblauwe strepen. De hoes kan worden gewassen, wat erg fijn is met een spugende baby. Ik denk dat we nog veel plezier gaan hebben van het kussen. Als mijn zoon ouder is kan hij er net zoals zijn zus lekker op chillen.

Speelkleed Done by Deer blauw

Wat een plaatje is dit speelkleed! Ik was al een tijdje verliefd op de grijze variant en toen de speelkleed ook in het blauw kwam kon ik er niet meer onderuit. Ik moest hem hebben! Het speelkleed zit in een handige hoes, waardoor je hem overal mee naar toe kan nemen. Het kleed zelf heeft een fijne dikte en is van goede kwaliteit.

Ik vind de ronde stiksels aan de bovenkant persoonlijk erg mooi. De onderkant heeft een plastic coating zo is hij makkelijk schoon te houden.

De bogen worden vastgezet met behulp van klittenband. Ik was hier nogal sceptisch over maar de bogen blijven stevig zitten en schieten niet los. Je kan de speeltjes op verschillende hoogtes in de boog hangen. Niet dus op maar 5 plekken! Er hangen geen lusjes maar er zitten lussen tegen de bogen aan waardoor ze niet in het zicht zitten.

De vijf meegeleverde speeltjes zijn zowel mooi als leuk! Ik hang er soms ook één aan de maxi cosi of box. Mijn zoon vindt het leuk om tegen de speeltjes te slaan en zichzelf te bekijken in het spiegeltje. Het speelkleed is echt een eyecatcher. 

 

Laura van Kampen 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact