Mijn ervaring met het babynestje van Done by Deer

07-03-2018 om 10:36 uur

 

ervaring donebydeer babynestje en swaddle

Wij hebben het grijze babynestje van Done by Deer voor onze zoon Jesse. Hij had na zijn geboorte moeite om zichzelf warm te houden. In het babynestje heeft hij het knusse gevoel en door de lekkere dikke rand, bleef de koude tocht of windvlaag van buiten als de deur open ging hem bespaart.
Het babynestje gebruikten we in het begin vooral in de box. Nu Jesse twee maanden oud is, gebruiken we hem ook meer op de grond, zodat zijn grote broer naast hem kan spelen.
Op dit moment ligt hij op de bank naast me in zijn babynest. We hebben een regeldag (borstvoeding), dus elke twee uur wil hij drinken. Tussendoor ligt hij dus lekker naast mij, lekker dichtbij en toch veilig.
Over drie weken gaan we een weekend weg met familie, zo'n 45 personen. Dan gaat het babynestje ook heerlijk mee, het vertrouwde en veilige gevoel van thuis, zijn plekje ipv op een kleed op de grond of alsmaar bij iemand op schoot. Wellicht dat ik hem dan ook in het campingbedje ga gebruiken, die lijkt dan toch ook erg groot. Ik heb hem nog niet gewassen doordat ik een grote hydrofieldoek gebruik tegen het spugen.
Het babynestje is lekker groot. Je kunt hem met de koortjes strakker aantrekken waardoor hij wat kleiner wordt. En als je baby er niet meer in lijkt te passen, dan zet je onderkant gewoon open door het klittebandje los te maken, ideaal! Het design is erg mooi. De kleuren zijn helder en vervagen niet.
Je kunt het nestje aan beide kanten gebruiken, maar zelf vindt ik de stippen aan de binnenkant het leukst. Overigens heeft een vriendin het zelfde nestje in de blauwe uitvoering, welke ook erg prachtig is!
Geen moment spijt gehad van deze aankoop (of eigenlijk heb ik hem van mijn ouders gekregen)!
Sabrina Sangers
swaddle blauwe hydrofieldoekbabynest done by deer
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact