Hoeraaa onze Emile is geboren!

28-08-2016 om 20:13 uur

Hoeraaa onze kleine man Emile is op 26 augustus geboren. De afgelopen week ("zwangerschapsverlof") en de komende 2 weken gaan wij volop genieten van onze zoon en kleine broertje. In de week van 12 september worden de bestellingen weer verwerkt op volgorde van binnenkomst net als het mail verkeer. Met code "Emile15" ontvang je 15% korting. 

De bestellingen die binnen komen in de week van 12 september worden vanaf 19 september weer verwerkt. Met code Emile10 ontvang je die week 10% korting. Daarna gaat alles weer normaal en wordt er weer binnen 1 -2 werkdagen verzonden.

De korting is niet geldig op de nieuwe agenda's, familieplanners en weekkalenders, kadobonnen, aanbiedingen en verzendkosten. De korting geldt ook niet op eerder geplaatste bestellingen.

MAAK NU KANS OP EEN  VAN DE 2 CADEAUBONNEN T.W.V. 50 EURO!!! 

Maaaaarrr dat is niet alles! ik vind het super leuk om kaartjes te versturen maar natuurlijk ook om te ontvangen. Wil jij kans maken op een cadeaubon ter waarde van 50 euro? Stuur dan een kaartje naar onderstaand adres. Schrijf wel op de kaart dat het om de "Cadeaubon actie" gaat, zodat je kaart niet op de verkeerde stapel komt te liggen.

Zorg dat je de Facebook of de Twitter pagina van Twee Ons Geluk volgt want op 26 september wordt er een kaartje uitgekozen en wordt de "winnaar" van de cadeaubon ter waarde van 50 euro bekend gemaakt, de naam zal ook op de website geplaatst worden, onder dit bericht. Alle kaartjes doen we op het laatst in een doos. Grote broer Milan zal op zijn verjaardag, 26 september, er een kaartje uithalen en dat is de winnaar van de cadeaubon. 

NIET ÉÉN MAAR GEWOON 2!!! Want ben jij ook papa / mama en misschien wel grote broer of zus geworden op 26 augustus 2016? Stuur dan het geboortekaartje naar onderstaand adres voor 24 september. Op 26 september zal Milan, net als de "felilicitatiekaartjes", een geboortekaartje trekken en dat is de winnaar van de cadeaubon t.w.v. 50 euro. 

Het adres:
Twee Ons Geluk / Emile
Schaduwrijk 5
3297 SC Puttershoek

Wij gaan nu lekker volop genieten van onze mooie, bijzondere gezinsuitbreiding. Heel veel shop plezier! Op social media kom je mij vast en zeker nog vaak genoeg tegen, dus kom gezellig volgen, mocht je dat nog niet doen.

Het babynestje van Done by Deer vind je in 3 verschillende op de website. De swaddle vind je ook in verschillende kleuren online bij Twee Ons Geluk. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact