Einde zwangerschap Ún KORTING

22-08-2016 om 09:04 uur

Wat gaat het, achteraf, toch bizar snel! Afgelopen zondag was ik alweer 40 weken zwanger. 40 weken!!

Het rommelt al weken en al meerdere keren hebben we gedacht nu gaat het doorzetten maar nee hoor. Een ding is zeker, het duurt nu niet langer meer dan 2 weken. Gelukkig is er nog nooit een blijven zitten dus het komt vast goed.

De webshop wilde ik tot het allerlaatste moment open laten of zelfs in eerste instantie helemaal niet "dicht" doen! Maar het gaat mij niet lukken. Je bent er toch mee bezig, al doe ik zelf bijna niets meer, toch kan ik het niet loslaten. Het is toch ook mijn kindje! Zo namen we een paar weken geleden toch het besluit om na de bevalling 3 weken "dicht" te gaan.

Ik geef eerlijk toe; ik ben moe en wil nergens meer aan hoeven te denken. Zo hebben we het weekend de knoop doorgehakt het is goed zo. Lang duurt het niet meer dus je gaat je rust pakken. Er viel een grote last van mijn schouders af.

De eerste week van mijn 3 weken "verlof", vanaf maandag 22 augustus, ontvang je 20% korting op je bestelling.
In week 2 en 3 ontvang je 15% korting.
De korting is niet geldig op eerder geplaatste bestellingen, kalenders en agenda's, kadobonnen, aanbiedingen en verzendkosten.
Bestellingen worden in de week van 12 september op volgorde van binnenkomst verwerkt.

De mailtjes worden binnen 1 - 2 werkdagen beantwoord. Zodra de kleine man is geboren zullen er een week GEEN mailtjes worden beantwoord. Daarna wordt het mail verkeer weer "zachtjes" opgepakt. Verwachting is 1-4 werkdagen dat we je mail beantwoorden.

Hou Facebook, Twitter en de website goed in de gaten. Zodra de kleine man is geboren word je natuurlijk op de hoogte gebracht én komt er een super give a way aan waar je kans maakt op 2x een kadobon van 50 euro.

Onwijs dankjewel voor het geduld en natuurlijk heel veel shop plezier!

P.S. heb je een bestelling, geplaatst vóór 22 augustus, in pre order staan wordt deze uiteraard gelijk uitgeleverd zodra de levering bij ons binnen komt. Zo komen onder andere de swaddles en Kidsware deze week nog binnen. Per mail word je op de hoogte gehouden.


Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact