De eerste rugzak van je peuter

29-09-2021 om 12:55 uur

De eerste rugtas van je peuter

Het is zover, je peuter gaat voor het eerst naar de peuterspeelzaal of de opvang en moet dan wellicht iets te eten, te drinken of een extra setje kleding meenemen. Uiteraard vindt je peuter het maar wat leuk om met een mooie rugtas de school binnen te stappen. Dus is het tijd om op zoek te gaan naar de eerste rugtas van je peuter. In dit artikel geven we 3 tips waar je op moet letten als je op het punt staat die backpack te kopen.

Grootte

De belangrijkste tip die we je kunnen geven is: koop een rugtas die goed van formaat is. Een stuk fruit, wat te drinken of een koekje, veel meer dan dat hoeft je peuter nog niet mee te nemen. Daarnaast is het belangrijk om te weten, dat een kind nog niet te veel gewicht mag dragen. De regel hierin is, dat een peuter niet meer dan 10% van zijn of haar eigen lichaamsgewicht mag dragen. Deze schattige rugtas van het merk ALLC is perfect van formaat. Zie je je peuter al met deze leuke tas op de rug de peuterschool of opvang binnenlopen?

Rugzak ALLC

Schouderbanden

Je peuter is nog in de groei en dus is het handig om een rugtas te kopen waarvan de schouderbanden verstelbaar zijn, zodat je deze precies goed kan afstellen. Daarnaast is het voor je kind prettig als de schouderbanden gewatteerd en iets breder zijn. De brede schouderbanden verlichten de draagkracht en zorgen ervoor dat ze niet te veel druk geven op de kleine schoudertjes. Deze rugtas van het merk Trixie heeft zulke gewatteerde en verstelbare schouderbanden. Daarnaast heeft deze ook nog een borstband die voorkomt dat de schouderbanden naar beneden vallen.

Boekentas Trixie aap

Prints en kleuren

Als laatste tip willen we je meegeven om na te denken over welke kleur of print je peuter leuk vindt. Voor de allerkleinsten zijn dierenprints vaak favoriet en daarom hebben veel rugtassen in onze webshop een dierenprint. Zoals deze stoere rugtas van het merk Rex, met een print van Sydney de Luiaard of deze tas van het merk Trixie in de vorm van een pinguïn.

Rugzak Rex London LuiaardTrixie rugtas pinguïn

Bestel nu de eerste rugzak van je peuter bij Twee ons Geluk

Bij Twee ons Geluk hebben we rugzakken van de merken ALLC, Trixie en Rex, waarmee je peuter klaar is voor die spannende eerste dag. De rugtassen zijn goed van formaat en hebben de meest schattige prints. Maar ook voor de lunchboxen en drinkbekers die in de rugtas gaan ben je bij Twee ons Geluk aan het goede adres.

 

Onze webshop is geboren vanuit passie. Als klein meisje droomde ik van een eigen winkel waar ik kon knutselen creëren en tegelijkertijd de allermooiste producten kon verkopen. Deze droom is na lang dromen en hard werken uitgekomen. In 2011 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met de webshop ‘babyshop@home’ en in januari 2015 is deze webshop omgetoverd naar Twee ons Geluk. Een supermooie stap waar ik nog steeds zo blij mee ben. Waar ik dag en nacht van geniet. Geniet van de kleine dingen, ze maken alles zoveel mooier!

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact