Done By Deer: mijn favoriete merk

10-01-2017 om 13:45 uur

hello my deer

Welkom in ons kamertje! 

Done by Deer Deens Design voor de kinderkamer!

Onze Done By Deer collectie is vol met praktische ontwerpen die ontzettend leuk zijn en speels voor de kleintjes. Elk item wordt gemaakt met de mode bewuste moeder in gedachten (ben jij dat?).

Het merk Done By Deer combineert het moderne Deense design met de Scandinavische stijl van leven. We hebben onze geliefde collectie uitgebreid met veel nieuwe en geweldige producten! Mooie en lieve knuffels, grappig kinderservies, zacht beddengoed en praktische verschoningskussens: kleurrijk Deens design!

Wat dacht je van onze fantastische Done by Deer bednestjesDeze lieve foto kreeg ik van mijn zusje doorgestuurd. 2e Kerstdag zijn we naar mijn broer en schoonzus geweest. Het babynestje ging uiteraard mee. Super handig, je hoeft niet moeilijk te doen met een campingbedje en de reiswieg. Emile heeft lekker op het grote bed geslapen terwijl wij genoten van lekker eten en mooie cadeautjes. 

Done by Deer babynestje. Done by Deer is Deens design voor de kinderkamer en Babykamer

 
Het babynestje van Done by Deer is ook te verkrijgen in het roze en grijs. 


En de houten puzzel van Done by Deer met nopjes is de best verkochte puzzel uit de shop! Een mooi cadeau voor een geboorte of een eerste verjaardag. 

Done by Deer Puzzel Dear Friends Een mooie houten nopjes puzzel met de vriendjes van Done by Deer.

En deze doet het ook erg goed: de Rocking Rhino!

Geweldige naam alleen al! Een hobbelpaard (hobbelbeest?) ouderwets? Zeer zeker niet! En al helemaal niet met dé rocking Rhino van Done by Deer. Dit houten hobbelpaard staat vanaf dag één te pronken in de babykamer. Vanaf ongeveer 10 maanden kan je kindje er lekker op hobbelen, dan wordt het hobbeldier nog leuker. 

hobbelpaard rocking Rhino van Done by Deer.

 

Wij hopen je met onze collectie inspiratie en ideeën te geven om het kamertje van je kindje mooi aan te kleden – en als je goed luistert, hoor je bijna het geluid van lachende kindjes die spelen met hun vriendjes van Done By Deer. 

 

 

Enne, wat is jouw favoriete product van dit merk? 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact