Donderdag 15% korting vanaf 18.00 uur

25-11-2015 om 21:29 uur

Zie de maan schijnt door de bomen....

Kijk jij ook al zo uit naar pakjesavond? Een gezellige avond met je lieve gezin en misschien zelfs wel met vrienden en familie erbij. Lekkere hapjes op tafel en natuurlijk heel veel cadeautjes.

Er is zoveel moois te verkrijgen en eerlijk is eerlijk, vaak weet je niet eens meer waar je moet kijken. Pak je verlanglijstjes er maar bij en kom shoppen bij de Webwinkelhelden. Donderdagavond 26 november vanaf 18 uur ontvang je bij onderstaande webshops de gehele avond 15% korting op alle* producten.

Een mooi sieraad voor een speciale gelegenheid vind je bijwww.zielsveelvanjou.nl. Om je cadeau helemaal compleet te maken moet je zeker langs www.feltbee.com voor de mooiste haaraccessoires, weg met die standaard elastiekjes.

Leuke cadeautjes als mooie woonkettingen, prachtige posters en kaartjes, maskingtape en vrolijk inpakpapier kan je vinden bij www.papergoodies.nlen www.hofjevankieka.nl. Voor (op maat gemaakte) stempels ga je natuurlijk naar www.lindimelse.etsy.com

Creatief met naald en draad? Kom dan gezellig langs bij www.anneliefs.nlOpzoek naar een cadeau voor iemand die zelf graag sieraden maakt? Dan moet je snel naar www.lievekekralen.nl.

Om pakjesavond echt speciaal te maken, bestel je de mooiste feestartikelen bij www.tweeonsgeluk.nl en www.hetzijstraatje.nl .Daar koop je dan natuurlijk ook meteen de leukste cadeautjes voor jong en oud!

Bij www.sienenco.nl vind je vele knutselpakketten om de donkere dagen door te komen met je kindje.

Plan donderdagavond 26 november een uurtje, of misschien zelfs wel 2, vrij en duik achter de laptop, tablet of de computer om gezellig te komen shoppen. Bij Lisette van Papergoodies staat de appeltaart al klaar achter de schermen, bij Ellen van Lieveke Kralen kan je smullen van de pepernoten, Marieke van Twee Ons Geluk heeft de amandelstaaf al warm gemaakt , Stephanie van Zielsveel van Jou heeft de koffie en thee al warm en ohhh er is nog zoveel meer lekkers dus ga snel langs de toffe webshops van de webwinkelhelden. Helaas blijft het smullen alleen in gedachte maar dat maakt het shoppen wel veel leuker toch?!

Heel veel shop plezier! Zijn er vragen stel ze gerust op Facebook of stuur een mailtje naar desbetreffende webshop.

De code "Sint15" zal ook bij iedereen op de website vermeld staan. Vergeet deze niet in te voeren want achteraf is het lastig om te verwerken.

*De korting is niet geldig op verzendkosten en aanbiedingen. De korting kan niet verrekend worden met eerder geplaatste bestellingen.

Bij Papergoodies is de korting niet geldig op de Lightboxen en aanvullende sets.

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact