Djeco speelgoed: oud speelgoed in een nieuw jasje

07-09-2021 om 11:17 uur

Het speelgoed merk Djeco is nieuw in ons assortiment. We zijn vanaf het allereerste moment stapelverliefd op de kunstzinnige en unieke speelgoedwereld van dit bijzondere Franse merk. Oud speelgoed wordt in een nieuw jasje gestoken, maar ook worden er supertoffe nieuwe dingen ontwikkeld. De nadruk ligt op creativiteit, zowel het stimuleren van creativiteit bij kinderen als de look & feel van de producten van Djeco die één en al kunstzinnigheid en creativiteit uitstralen.

Een stukje Djeco geschiedenis

Djeco is een Frans familiebedrijf, wat door de jaren heen van moeder op zoon door is gegeven. In 1954 richtte Véronique Michel-Dalès het bedrijf op. Een buitengewoon iets aangezien vrouwen in die tijd niet vaak een eigen onderneming startten. Met veel succes ontwikkeld deze bijzondere vrouw leespelletjes die ze vervolgens tot een groot commercieel succes wist te brengen. In de zestigere jaren worden de spelletjes vier keer tot speelgoed van het jaar gekozen. Eind jaren tachtig neemt de zoon het bedrijf over en ontwikkelt het door tot wat het vandaag de dag is. 

Speelgoed van vroeger in een nieuw jasje

Wat wij zo ontzettend tof vinden aan Djeco is dat ze keer op keer speelgoed van vroeger om weten te toveren tot ‘nieuw’ eigentijds speelgoed. Er zit een heel team aan (bekende) illustrators, grafisch ontwerpers en kunstenaars klaar die alle producten door ontwikkelen in look & feel. Zo worden knutselpakketten, puzzels en spelletjes keer op keer in een nieuw jasje gestoken, zodat het aantrekkelijk blijft voor nieuwe generaties.

Hippe accessoires voor kinderen

Naast speelgoed heeft Djeco ook hippe accessoires, zoals paraplu’s. Van die grappige oubollige paraplus die transparant zijn met de allerleukste figuren. Of wat denk je van magische pennen, waarmee je geheime boodschappen kunt schrijven?

 

Uniek speelgoed

Naast oud speelgoed wat doorontwikkeld wordt, bedenken ze bij Djeco ook iedere keer weer gave dingen voor nieuw speelgoed en knutselwerken. Denk aan tekenblokken en DIY-molens die je kunt voorzien van glitters, magneten en talloze andere dingen waarmee je kind zijn creativiteit kan ontwikkelen en laten stromen.

 

Djeco speelgoed en nog veel meer bij twee ons geluk

Ben je enthousiast geworden over het speelgoed en de accessoires van Djeco? In ons assortiment vind je de allerleukste items. Gedurende het jaar vullen we ons assortiment aan met nieuwe items en het allerleukste speelgoed. Naast Djeco bieden we ook een variatie aan andere speelgoedmerken en allerlei spulletjes, ditjes en datjes voor kinderen én ouders. Je kunt bij ons terecht voor cadeautjes voor kinderverjaardagen, maar ook voor de papa’s en mama’s hebben wij een ruim aanbod.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact