Diy Februari

12-02-2015 om 09:45 uur

Ik krijg wel eens een mailtje of zoals van de week op de chat met de vraag "wat kan ik nou doen met een glazen melkflesje".

Het hoeft echt niet moeilijk te zijn om het glazen flesje op te leuke. Je kunt er limonade in doen en een papieren rietje en weg is het saaie glazen flesje.  

Wil je iets meer? Zelf heb ik er al verschillende dingen mee gedaan. Zoals een touwtje op de hals, een vormpje uit een servet knippen en deze erop plakken, papieren rietje erin en klaar!

    

Helaas had ik van de glazen flesjes geen foto's gemaakt maar wel van de potjes. Het is natuurlijk hetzelfde idee.

Afgelopen week ging ik aan de slag met het Good Luck Vouwblok. Hiermee kan je vogels vouwen, zo leuk en makkelijk. Ook wel origami genoemd. Een van de vogels deed ik in een bos bloemen. Weer is wat anders dan een standaard kaartje. Ook heb ik er eentje in de bloesem takken gehangen.

Maar even terugkomend op de glazen flesjes. Zaterdagavond gaan we onze ouders verrassen met een etentje. Ik ben zo verslaafd geworden aan origami dat ik daar iets mee te doen. Na wat proberen besloot ik hem op het papieren rietje te plaatsen. En kijk hoe super leuk geworden en zo simpel.

De papieren rietjes zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, de Good Luck Vouwblok in 3 verschillende kleuren. En natuurlijk het glazen flesje niet vergeten, die vind je hier! Sinds kort kan je ook glazen potjes bij ons bestellen. Deze kan je ook zelf helemaal op leuken hoe jij maar wilt.

    

Heb je al glazen flesjes in huis? Dan ben ik heel benieuwd hoe je hem hebt "versierd". Laat gerust een berichtje achter of stuur een foto.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact