De Beste Baby en Kind Kadowebshop Award 2014

19-03-2014 om 07:00 uur

Jeaaahhhh!! We zijn genomineerd voor de Beste Baby en Kind Kadowebshop 2014!!

Super blij zijn we hier mee helemaal door de omstandigheden van afgelopen jaar. Vele vaste klanten hebben het al meegekregen dat ik, Marieke de eigenaresse van de webshop, niet de zwangerschap heb gehad waar je van kan dromen. Eerst een cyste bij m'n eierstokken, door de pijn ben ik volledig uitgeput geraakt en zijn mijn benen en spraak uitgevallen. Helaas is dit nog steeds niet hersteld en zit in het circuit om te gaan revalideren. Praten gaat goed, al valt de spraak met vlagen nog wel eens uit. Lopen is en blijft nog lastig maar ik laat me zeker niet kennen en knok er hard voor om weer zo snel mogelijk terug te komen! Gelukkig is er hulp van alle kanten en zo kan de webshop gewoon blijven draaien en worden de bestellingen elke dag verzonden. 

Dit is echt een geweldige opsteker om genomineerd te zijn voor deze mooie prijs. Daarom wilde ik dan ook zelf weer even een stukje schrijven om gelijk gebruik te maken om mijn lieve partner en familie te bedanken voor alles!! Zonder hun had ik moeten stoppen met mijn webshop omdat ik nog niet de volle kracht er voor hebt en deze nodig heb voor het verzorgen van mijn kleine gezonde mannetje van bijna alweer 6 maanden. 

MAAARRRRRR!!! We zijn er nog niet! Er moet gestemd worden! We hopen dat je de moeite wilt nemen om op onze website te stemmen zodat wij kans maken op een te leuke prijs maar niet alleen wij!! Ook jullie maken kans op 5 verschillende prijzenpakketten met hele leuke artikelen, waaronder ook van ons. 

Klik hier om op ons te stemmen!!

Alvast heel erg bedankt en we houden jullie natuurlijk op de hoogte via Facebook en Twitter

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact