Confetti op Tafel

19-02-2018 om 10:36 uur

Een paar weken geleden zag ik een winactie voorbij komen van Confetti op Tafel. Een webshop die ik graag volg, want ze verkoopt hele leuke knutselartikelen. Sinds Milan op school zit, heeft hij de smaak te pakken en knutselt hij het liefst de hele dag. Stiften, krijten, verven, kleien maar ook plakken en knippen. Ohhh echt... als ik boven kom ligt heel zijn kamer weer vol kleine knipsels. Vreselijk! Ik moet het zelf opruimen want de stofzuiger laat het bijna allemaal liggen. Maar Milan vermaakt zich prima, dus dan ben ik het al snel weer vergeten. 

Ik kon het niet laten om de winactie voorbij te gaan en zo had ik een reactie geplaatst. Afgelopen week kreeg ik een berichtje dat ik de winactie had gewonnen. Yeaahhh!! Een leuke verrassing voor Milan, namelijk een knutselpakket ter waarde van € 50,00. WAAUUWWW!!

Woensdag 14 februari hadden we niet alleen hele leuke kaarten op de mat, maar kregen we ook een hele grote doos geleverd. Er ontstond een grote glimlach op zijn gezicht. Mama blij en Milan blij, zo leuk. 

Het kon ook niet anders dan dat de doos gelijk open moest. Die zat vol!! Echt heel leuk! Milan ging gelijk aan de knutsel, Emile en mama deden ook mee. 

Foam Clay had ik wel eens bij de Hema en Action gekocht, maar wat een zooi was dat! Met geknepen billen maakte ik de potjes open, want Milan wilde perse gelijk hiermee beginnen in plaats van wat anders uit de doos. Jakkk... ik had het liever eerst alleen uit geprobeerd. 

Mezelf voor niets druk gemaakt, wat een geweldig spul! Het is echt zo leuk. Niets geen vieze zooi! Duidelijk prijs / kwaliteit verschil. Ik kan het iedereen aanraden. Milan plakte zijn dinosaurus vol, mama ging aan de slag met de pinguïn en Emile deed ook mee op een blaadje. Je hebt ook helemaal niet veel nodig, dus je kan er ook lang mee doen. Echt leuk!! Ik ben super enthousiast. 

Nogmaals dankjewel Annie voor de leuke prijs! Ik kom binnenkort meer figuren bij je besetellen, zodat Milan nog meer moois kan maken. En mama stiekem ook.... 

Heb jij Confetti op Tafel al eens voorbij zien komen? Een super leuke webshop vol hippe knutselartikelen. Gewoon net even anders en vooral veel leuker. Daarnaast kun je ook kinderfeestjes organiseren bij Annie, een aanrader! Geen rommel thuis en de kinderen hebben veel plezier met knutselen. Dus woon je in de buurt van Stolwijk? Neem contact met haar op voor de mogelijkheden.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact