De leukste cadeaupakketten voor de juf of meester

21-06-2021 om 14:05 uur

Het einde van het schooljaar is weer inzicht. De kids zijn weer een jaartje ouder én weer een jaartje wijzer. Een perfect moment om de meesters en juffen die het afgelopen jaar de kinderen op hun pad naar zelfstandigheid hebben begeleid in het zonnetje te zetten. We hebben een scala aan cadeaupakketten voor juffen en meesters variërend in prijs. Welke past het beste bij jouw juf of meester?

Goedkoop cadeaupakket vanaf € 4,95

Juffen en meesters hebben altijd wel een notitieblok en markeerstiften nodig of snoepjes. Daar kunnen ze geen genoeg van krijgen! We hebben verschillende goedkope cadeaupakketten vanaf € 4,95. Dit zijn ideale pakketten om een kleine blijk van waardering te geven. Denk bijvoorbeeld aan een notitieblokje en een markeerstift of een doosje met frisse pepermunthartjes.

Meester of juf cadeaupakket van € 5,- tot € 10,-

Heb je een iets ruimer budget dan bieden we ook een variatie aan leuke cadeaupakketten voor juffen en meesters in de prijscategorie € 5,-- tot € 10,--. Wat dacht je van een waxinelichthouder en droogbloemen in een fles? Of een kaars met droogbloemen? Of gun de juf lekkere zachte handen met een heerlijke handcrème en bedankt kaartje.

Afscheidscadeautjes leerkracht van € 10,- tot € 20,-

Wanneer een juf of meester echt van significante betekenis is geweest voor je kind(eren) dan wil je natuurlijk wat meer aandacht geven aan een gepast afscheidscadeautje of bedankje. Ook hier hebben we ruime keuze uit supertoffe pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een toffe muurcirkel die zowel buiten als binnen opgehangen kan worden. Is de juf of meester een echte theeleut, dan is het thee en chocolade pakket met kaarsjes een leuk bedankje. We hebben trouwens ook een superleuke thee- of koffiemok voor de juf of meester. Dit is echt zo’n cadeautje waar de leerkracht bij ieder kopje koffie of thee nog even terug kan denken aan de tijd met jouw kids.

 

Groot cadeaupakket voor de meester of juf

Als een klas echt helemaal klikt met de leerkracht is het een leuk idee om als klas één groot cadeau te geven. Of misschien is je kind wel zo verzot op de meester of juf dat hij/zij gewoon alle aandacht verdient om een groter afscheidscadeau te geven. Voor deze gelegenheden bieden we ook verschillende cadeaupakketten. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met grote buitenkaarsen of bijvoorbeeld een pakket met een stoffen tas, sleutelhanger en handlotion.

Twee ons geluk voor jou, voor mij, voor ons allebei

In onze webshop vind je een variatie aan producten voor jong en oud. Cadeautjes, lekkernijen, hebbedingetjes en alles daar tussenin. En niet alleen staan de deuren van onze webshop wagenwijd voor je open, in Puttershoek heten we je ook graag van harte welkom in onze stenenwinkel. In de winkel bieden we naast allerhande producten ook ruimte aan workshops voor zowel kinderen als volwassenen. We zijn enorm trots op wat we tot nu toe bereikt hebben met twee ons geluk en zijn erg dankbaar voor de vele mensen die we hebben mogen helpen om een feestje of bijzondere gelegenheid compleet te maken. We staan graag voor je klaar, zowel offline als online. Mocht het zo zijn dat online een product uitverkocht lijkt, neem dan zeker even contact met ons op. Het kan heel goed zijn dat we het product wel op voorraad hebben in Puttershoek.

Bekijk alle cadeaupakketten >

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact