De winkel is gesloten, maar we blijven bezorgen!

21-12-2020 om 09:02 uur

Twee Ons Geluk komt naar je toe!

We zijn super blij met jullie bestellingen en lieve reacties!! Helaas is het niet mogelijk om je producten af te halen in de winkel en zijn we dus verplicht deze te bezorgen. 

Puttershoek en Maasdam gratis
Overige dorpen in de Hoeksche Waard € 3,50

Woon je net buiten de Hoeksche Waard... ook hier worden de pakketjes bezorgd, door ons persoonlijk! Barendrecht, Rhoon, Portugaal, Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Alblasserdam en Dordrecht. Neem gerust contact op, dan kunnen we het bespreken. De bezorgkosten zullen we dan bespreken. 

Je bestelling kan je doorgeven via de mail klantenservice@tweeonsgeluk.nl, via Whatsapp 078-6471073 of via social media. Via de contact pagina kan je heel makkelijk op de link naar mail of Whatsapp klikken. 

Via de webshop kun je ook je bestelling doorgeven, let wel op! Door de drukte en bestellingen die veel door elkaar heen lopen kan het voorkomen dat de voorraad niet klopt, excuus voor het ongemak!! Wil je er zeker van zijn, kan je het beste via de andere kanalen iets doorgeven. Daarnaast staat in de webshop nog langggg niet alles, we hebben echt nog zoveel meer moois. 

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling voor de Kerst binnen is, raden we je aan deze uiterlijk woensdagochtend door te geven. Daarna kunnen we het niet meer garanderen. We doen uiteraard meer dan ons best!

De bestellingen die per post verzonden moeten worden, gaan ook gewoon weg. Echter de post doet ook echt heel erg hun best dus laten we het rustig met elkaar afwachten wanneer het binnen gaat komen. 

Een super dankjewel voor jullie support! 

Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 6,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact