Zwangerschapsaankondiging: schreeuw het van 't dak

08-02-2018 om 10:04 uur

Yeaahhh, je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd er is een baby op komst! Nu mag je het superleuke nieuws de wereld ingooien. Op welke manier ga je dat doen? Nog geen idee? Lees dan zeker verder want misschien zit hét idee voor jouw zwangerschapsaankondiging er wel tussen.

Baby op komst!

Zelf kan ik absoluut het mooie nieuws van een zwangerschap niet lang voor me houden. Kom op, het is superleuk dat er een baby op komst is! Waarom moet je dat geheim houden? Met alle respect maar ik begrijp niet zo goed waarom mensen zulk mooi nieuws voor zich willen houden. Als het mis gaat krijgen de mensen om je heen het ook te horen. Wat is het dan fijn om een kaartje of een bloemetje te krijgen zodat je weet dat je vrienden en familie aan je denken.  

Onze zwangerschapsaankondiging

Een uur nadat we er achter kwamen dat we van de tweede zwanger waren hebben we onze ouders op de hoogte gebracht. Een paar dagen daarna hebben we ook onze broers en zussen verteld dat er weer een baby op komst is. Zo leuk om de reacties van familieleden te horen en te zien. Yesss ze worden weer opa, oma, oom en tante. De rest van de familie en vrienden hebben we een week later verteld dat er weer een baby op komst is. Dat leuke nieuws kun je toch helemaal niet voor je houden?

Nadat onze vrienden en familie op de hoogte waren, maakten we het nieuws van onze zwangerschap bekend op het internet. Onze kennissen en bekenden hebben we verrast met een zwangerschapsaankondiging op social media. Het idee van onze zwangerschapsaankondiging op social media heb ik van Marloes Nijhuis. Via Facebook deed ik eind december een oproep voor leuke ideeën en foto's van zwangerschapsaankondigingen. De foto van Marloes kon ik niet loslaten en daarom heb ik haar idee gebruikt als aankondiging van mijn eigen zwangerschap.  

Foto van Marloes Nijhuis

Maar er kwamen nog veel meer leuke foto's binnen die ik maar al te graag met je wil delen. 

Foto van Nicole Beentjes

Foto van Alice Scheurder, met de Baby Countdown Cards uit de webshop.

Foto van Miranda Knusse

Foto van Ilvia Ooms

Foto van Tira Andringa

Foto van Linda van der Wal

Een leuk cadeau voor een zwangerschapsaankondiging

Bij onze eerste zwangerschap hebben we de oma's en opa verrast met een ‘eerste hulp bij oppassen mandje’. Het mandje was gevuld met een leuke knuffel, boekje, speentje, badschuim en shampoo. We waren zooo dol enthousiast dat we na 2 jaar proberen eindelijk weer zwanger waren, dat we er niet eens een foto ervan hebben gemaakt. Oepsss! Stel nu je eigen ‘eerste hulp bij oppassen’ mandje samen in de webshop!

Vergeet het het geweldig kraskaartje "ik moet wat je wat vertellen"niet mee te bestellen! Ze zijn te bestellen in verschillende soorten. 

Hoe heb jij het mooie nieuws van je zwangerschap verteld aan familie, vrienden en kennissen? Schreeuwde je het van de daken: ‘baby op komst’? Ik ben ontzettend benieuwd naar je ervaring! Plaats gerust een leuke foto van je zwangerschapsaankondiging onder dit berichtje of plaats een reactie op Facebook of Twitter. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact