ALLC maakt het dagelijkse leven extra lovely

20-09-2021 om 09:52 uur

ALLC maakt het dagelijkse leven van jouw peuter of kleuter extra mooi

Als je op zoek bent naar originele kwaliteitsproducten, zoals speelgoed, kinderdecoratie of schoolspullen dan ben je bij A little lovely company aan het juiste adres.
A little lovely company, ALLC for short, is een Nederlands merk dat is opgericht in 2014. Het doel van het merk is om het dagelijkse leven van jouw peuter of kleuter extra lovely te maken.

Dit doen ze door hun producten met liefde en met oog voor detail te ontwerpen, maar ook door alle producten van originele designs te voorzien. De producten van ALLC zijn gemaakt volgens wereldwijde gezondheids- en veiligheidsnormen en dus BPA en ftalaat vrij. Daar willen wij uiteraard meer van weten. We delen in dit blog alles over ALLC en waarom wij groot fan van dit bijzondere Nederlandse merk zijn!

Om cadeau te geven of te krijgen

De mooie ALLC producten zijn hartstikke leuk om aan je eigen peuter of kleuter te geven, maar zeer zeker ook om cadeau te geven.

Kijk maar eens naar deze lovely set van twee koffertjes van ALLC met regenboogprint. Deze staan natuurlijk super schattig op de baby of kinderkamer. Mooi als decoratie én leuk om mee te spelen.

Kofferset ALLC regenboogNaar de peuterschool

Als je peuter eenmaal oud genoeg is om naar de peuterschool te gaan, dan heeft ALLC ook hele lovely rugzakjes met diverse prints die qua formaat perfect zijn voor peuters. Zoals deze mooie met oceaan print. Het rugzakje heeft een voorvak en een extra binnenvak, zodat er genoeg ruimte is om spulletjes gescheiden te houden.

Rugzak ALLC

Om het helemaal af te maken is er ook nog een bijpassende lunchbox en drinkfles. De drinkfles van ALLC heeft een handige drinktuit waarmee knoeien verleden tijd is. Is het rietje kapot en of vies? Dan kan je hem eenvoudig vervangen met een nieuw rietje.

Drinkfles ALLCDe lunchbox heeft een handig elastiek, zodat deze niet per ongeluk open kan gaan in de tas. Daarnaast heeft de lunchbox voldoende ruimte voor een pakje drinken, een koekje en een broodje.

Lunchbox ALLCMet deze leuke sets van ALLC kan het haast niet anders dan dat je peuter of kleuter een extra lovely dag op de peuterspeelzaal of kleuterklas heeft. En om het nóg lovelier te maken, krijg je bij de lunchboxen en drinkbekers een gratis stickervel.

Voor onderweg

Als je een middag naar de speeltuin of een fijn dagje weggaat met je peuter of kleuter is deze glitter snackbox set van ALLC ideaal. De set bestaat uit 4 verschillende bakjes met verschillende formaten. Zo kun jij je koekjes, fruit of andere snacks op een handige manier bewaren en meenemen. En weet je wat? Deze snackbox kan je geweldig combineren met de glitter drinkflessen. Zo heb jij altijd wat te snacken en wat te drinken bij de hand tijdens een uitje.

Lunch & snackbox glitter ALLCTwee ons geluk en ALLC

Al deze mooie ALLC kwaliteitsproducten vind je uiteraard in onze webshop. We houden echter niet op bij alleen dit mooie merk. In onze webshop vind je ook de leukste rugtassen, drinkflessen en lunchboxen van de merken Rex en Trixie. Met de producten uit onze webshop gaat kan jouw peuter bepakt en bezakt op pad.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact