Actie Maand voor Pink Ribbon

01-05-2015 om 06:16 uur

De gehele maand mei hebben we speciale acties voor Pink Ribbon. En niet zo maar iets! 

Lees hieronder het verhaal van Johan Verheul:
"Trek de Pont is inmiddels een bekend fenomeen onder de Nieuw-Beijerlandse inwoners.

Johan Verheul organiseert de derde editie van Trek de Pont! Dit jaar vindt het plaats op 20 juni 2015, en voor Pink Ribbon!

Johan: “ Als lid van het fietsteam "Inspire2livemusic-classic.nl doe ik samen met mijn kleinzoon, Niels mee met de beklimming van de Franse monsterberg "De Mont Ventoux". Dit allemaal om geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker. Bedoeling is dat de teamleden voorafgaand aan hun sportieve prestatie zoveel mogelijk geld inzamelen. U kunt daarbij op vele manieren helpen.”

Trek de Pont is een evenement waarbij enkele honderden gemotiveerde mensen in zijn tot het aangaan van een unieke en spectaculaire uitdaging, maar ....ook houden van gezelligheid. Onder het motto: 'Opgeven is geen optie'. Doel van het evenement. De veerpont "The Queen Jacqueline", met menskracht door middel van een touw van de ene oever naar de andere oever over te trekken.

Inschrijven kan via www.trekdepont.nlDus wil je ook mee doen geef je zeker op! Laat je hier dan een berichtje achter want dan komen we je natuurlijk wel extra aanmoedigen!!

Dit jaar wordt er geld opgehaald voor het onderzoek van Prof. Dr. Emile E. Voest. Zijn onderzoek ‘Anti-kankermiddel op maat’ richt zich op Patiënten met uitgezaaide borstkanker worden blootgesteld aan verschillende anti-kankermiddelen, waarbij slechts een deel van deze patiënten op de behandeling reageert. Het andere deel van de patiënten ervaart wel de bijwerkingen zonder dat de behandeling werkt (de tumor reageert niet). Dit wordt grotendeels veroorzaakt door het feit dat het lastig is om het juiste anti-kanker middel te selecteren voor iedere patiënt."

Twee jaar geleden hebben we zelf, toen nog met Babyshop @ Home, op de braderie gestaan bij Trek de Pont. Daar ik zelf nog niet zo lang kan staan en de voorbereidingen voor een braderie flink wat met zich mee brengt heb ik besloten het dit jaar niet te doen. Maar om nou helemaal niets te doen vond ik ook maar niets. En daarom is er de hele maand een actie maand. 

Van de gehele omzet gaat er 10% naar Pink Ribbon (via INSPIRE2LIVEMUSIC-CLASSIC / Trek de Pont). 

Niet alleen wij doen mee met deze mooie actie maar ook andere webshops helpen mee, super leuk! Ga naar de categorie Pink Ribbon. Daar vind je producten van Durf te Stempelen, Studio LND, Liefs Label en StudioBlomm. Bij het product zelf staat aangegeven hoeveel er naar Pink Ribbon gaat.

Zelf is het ook mogelijk om een extra bedrag over te maken, dat kan via de bestelknop in de categorie Pink Ribbon. 

We hebben er al helemaal zin in en zijn blij iets te mogen doen voor dit mooie doel! 

De actie loopt van 1 t/m 31 mei 2015. Op 1 juni zal het totale bedrag bekend worden gemaakt via de website en social media. 

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact