Speciale Actie Feestdagen

11-10-2015 om 11:59 uur

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m'n schoentje | Zie ginds komt de stoomboot | Zwarte Piet ging uit fietsen | Zie de maan schijnt door de bomen

Jaja het is bijna weer zo ver. Sinterklaas. De mooie boeken zijn alweer op de mat gevallen en de meeste verlanglijstjes zijn alweer gemaakt. Steeds vaker, zelfs al bijna elke dag, komt de vraag of de cadeautjes ingepakt kunnen worden voor 5 december. Natuurlijk kan dat! De inpakservice van Twee Ons Geluk is GRATIS! Dit geldt natuurlijk ook voor een "gewoon" cadeautje en voor de Kerst. Plaats een extra opmerking bij je bestelling en geef aan in welk papiertje het ingepakt kan worden. 

Twee Ons Geluk heeft weer een mooie deal gesloten met Sinterklaas en zijn Pieten. Ook dit jaar gaat Twee Ons Geluk ze helpen met het inpakken en het versturen van de mooie cadeau's.

De voorwaarden zal Twee Ons Geluk iets voor je aanpassen. Vanaf vandaag geen 14 dagen om te retourneren maar 60 dagen. Zo kan je alvast de cadeautjes op je gemak gaan verzamelen. Uiteraard dient het product nog in de originele verpakking te zitten, onbeschadigd en niet gebruikt. 
Vanaf 6 december bedraagt de retourperiode 30 dagen en vanaf 1 januari gaat Twee Ons Geluk weer terug naar de 14 dagen.

Elke week komt er een merk of een leuk groepje producten in de aanbieding. Speciaal voor jou om de periode voor de feestdagen nog leuker te maken. Welke dat zijn vind je op FacebookTwitter,  tussen de thema's en natuurlijk wordt er een blog over geschreven. De aanbiedingen beginnen op maandag en eindigen op zondag.

Naast een leuk cadeautje bij je bestelling ontvang je vanaf 18 oktober ook nog een toffe kortingscode van 16% die je kan gebruiken vanaf 1 januari t/m 31 maart 2016. Zo knalt Twee Ons Geluk samen met jou het nieuwe jaar mooi in.

Een heel verhaal maar allemaal speciaal voor jou!

Nog even kort samengevat :
-GRATIS inpakservice
-Retourneren is verlengd van 14 dagen naar 60 dagen
-cadeautje bij iedere* bestelling (op is op)
-kortingscode van 16% bij iedere bestelling die je kan gebruiken van 1 januari t/m 31 maart 2016.

Deze toffe actie periode gaat in op 10 oktober 2015. 

Heel veel shop plezier! Heb je vragen stel ze gerust via de chat, stuur een mailtje naar info@tweeonsgeluk.nl of een belletje / WhatsApp mag natuurlijk ook altijd 06-23309048. 

*Het is de bedoeling dat iedere bestelling een cadeautje krijgt. Bij pakketpost is dit altijd het geval, bij brievenbuspost hangt het af van de ruimte. Hier gaan we ook geen discussie overaan. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact